HOT STONE BODY RITUAL

Denumită ştiinţific terapie geotermală, este o procedura tradiţională, cu rădăcini în medicina amerindiană, preluată apoi de medicina tradiţională chinezească, ce combină efectele masajului cu cele ale căldurii aplicate în puncte specifice, puncte energetice ale organismului.

hotbodyEste o terapie ce combină cu succes relaxarea cu efecte terapeutice, ca detoxifierea şi reechilibrarea energetică a organismului.

Terapia foloseşte roci vulcanice din bazalt, de diferite mărimi şi forme, special adaptate pentru diversele părţi ale corpului, roci capabile să înmagazineze o cantitate mare de căldura, pe care o cedeaza apoi treptat organismului, căldura vindecatoare pătrunzând lent în masa musculara, aducănd o relaxare profundă şi o stare de bine generală.

Pietrele calde sunt poziţionate pe o serie de puncte numite chakre – organismul are 7 puncte energetice, situate de-a lungul liniei mediane a organismului, care corespund diferitelor organe din corp. Stimularea acestor puncte, dar şi a altora situate de-a lungul altor meridiane energetice ajută la echilibrarea energetică a organismului, îmbunătăţind fluxul energetic. Temperatura ridicată favorizează, de asemenea, transpiraţia ceea ce duce la eliminarea de toxine.

Terapia accelerează metabolismul celular şi îmbunătăţeste circulaţia sanguină şi limfatică, dar aduce şi beneficii din punct de vedere fizic, precum diminuarea durerilor musculare, a celor articulare şi reumatice. Diminuează durerile cauzate de artroză, afecţiunile coloanei vertebrale şi artrita, în plus fiind benefic pentru tulburările circulaţiei periferice. Poate diminua şi durerile de cap şi ameliorează insomnia.

DURATA ŞEDINŢEI – 90 minute
PREŢ ŞEDINŢA – 200 ron

*** LA ACHIZIŢIONAREA UNUI ABONAMENT – DISCOUNTURI IMPORTANTE

Did you like this? Share it!