Servicii salon

Estetică corporală

Skin Caviar Body Treatment – Luxosul extract de caviar stă la baza acestui exclusivist tratament pentru corp, hrănitor şi energizant. După acest tratament de fermitate pielea străluceşte de vitalitate iar organismul îşi regăseşte starea de bine.

Cellular Detoxifying Back Treatment – Acest tratament intensiv pentru spate se adresează atât doamnelor cât şi domnilor. Se începe cu o exfoliere profundă şi conţinuă cu aplicarea unuei măşti cu efect de netezire şi hidratare. În paralel, un masaj divin al mâinilor şi picioarelor va învăluie intr-un sentiment de linişte şi relaxare completă.

Manichiură și pedichiură

Manichiură Express ~ Îngrijire rapidă pentru mâini și unghii!

Vă oferim un serviciu rapid, cu efect extraordinar în îngrijirea mâinilor și a unghiilor de la prima ședință.Cu ajutorul sistemului complex Avoplex ,preferatul vedetelor de la Hollywood,se asigură hidratare intensă .Se începe cu o exfoliere ușoară ,se continuă cu o hidratare profundă iar în final se aplică o cremă regenerantă pentru mâini.

Manichiură Spa ~ Îngrijire completă pentru mâini și unghii!

„€œMaini cu aspect mai tânăr ?” tocmai a devenit posibil cu noile servicii de Manichiură Spa. Acum OPI îți oferă îngrijirea profesională completă .Se începe cu o exfoliere, efectuată cu ajutorul unei creme de peeling pe bază de cristale de zahăr care acționează blând asupra pielii îndepărtând celulele moarte. Urmează o revitalizare a€“ mâinile sunt curățate în profunzime în timp ce sunt hidratate ,iar unghiile devin mai albe datorită magneziului.Se aplică o mască sau un ser cu efect anti-rid pentru o reînnoire,iar la final mâinile sunt protejate prin aplicarea unei creme de masaj profesionale.

Pedichiură Express ~ Îngrijire rapidă pentru picioare și unghii!

Acesta este un serviciu rapid, cu efect extraordinar în îngrijirea picioarelor și a unghiilor de la prima ședința. Cu ajutorul sistemului complex Avoplex ,preferatul vedetelor de la Hollywood, se asigură hidratare intensă. Se începe cu o exfoliere ușoară ,se continuă cu o hidratare profundă iar în final se aplică o cremă regenerantă pentru picioare.

Pedichiură Spa ~ Îngrijire completă pentru picioare și unghii!

Pedichiură Spa oferă îngrijirea maximă a pielii,cuticulei și a unghiilor. Totul începe cu o curățare și înmuiere rapidă apoi cu o exfoliere și o refacere a pielii. Masajul de relaxare, îndepărtarea calusului,o hidratare intensă prin aplicare unei măști iar la final o finisare și o protective anicalus,vor face ca picioarele dmneavoastra să capete o nouă viață.

Manichiură pentru domni

Pentru domnii care se grăbesc, oferim o versiune fără cusur, dar concisă a manichiurii perfecte.Mâinile şi unghiile vor fi revitalizate şi cu forma perfectă.

Pedichiură pentru domni

Pentru domnii care se grăbesc, oferim o versiune fără cusur, dar concisă a pedichiurii perfecte.Mâinile şi unghiile vor fi revitalizate şi cu forma perfectă.

Estetică facială

Tratamente „Estée Lauder”

MARINE YOUTH PROTECTION FACIAL
Tratamentul facial super-hidratant, regenerant şi de prevenire a semnelor de îmbătrânire, reprezintă alternativa ideală în cazul în care doriţi un răsfăţ revitalizant. Având ca focus produsele colecţiei Advanced Marine Biology, colecţie care are la bază extractele marine cu efect de menţinere a tinereţii pielii, efectele acestui tratament facial sunt: hidratare, fermitate şi calmare a pielii. O experienţă de neuitat.
Durata: 60min

CELLULAR HYDRATING FACIAL
Cele mai vizibile rezultate pentru pielea stresată, obosită! Acest tratament intensiv combină beneficiile măştii energizante şi tehnicile unice de masaj cu produsul Cellular Cycle Ampoules for the Face.
Durata: 60-90min

CELLULAR RESURFACING FACIAL
O exfoliere eficientă care reîntinereşte pielea, diminuează liniile fine, ridurile şi impuritaţile. Acest tratament de retexturizare şi hidratare ofera tenului un aspect mai neted si mai sănătos.
Durata: 90min

CAVIAR FIRMING FACIAL
Luxul pur ce conferă fermitate instantanee pielii, asigurând un tonus şi o textura perfectă!
Perlele de Caviar, infuziile faciale precum şi tehnicile de masaj facial transformă chiar şi cel mai fad ten într-unul radiant, luminos!.
Durata: 90min

PURE GOLD RADIANCE FACIAL
Cea mai nouă tehnologie Estée Lauder în domeniul anti-îmbătrânire! Picăturile aurii pure ale produsului Cellular Radiance Concentrate Pure Gold conferă un efect vizibil de lifting, luminozitate şi energie. Atmosfera delicat încălzita completata de măşti atent selecţionate amplifica penetrarea preţiosului serum Pure Gold, conferind pielii un efect de catifelare şi luminozitate vibrantă.
Durata: 90min

SWISS CELLULAR ANTI-AGING FACIAL
Dezactivează efectele nocive cauzate de îmbătrânirea prematură, retexturizează şi regenerează suprafaţa pielii. Netezeşte atât liniile fine cât şi ridurile profunde cu ajutorul tehnologiei Anti-Aging Intervention minimizând totodată aspectul porilor. Pielea va străluci de sănătate şi vitalitate!
Durata: 90min

SWISS CELLULAR FACIAL FOR MEN
Curăţa, energizează şi hidratează instantaneu. Restabileşte echilibrul natural al tenului. Complexul Exclusiv Celular Estée Lauder în combinaţie cu Cellular 3-Minute Peel bio-energizeaza pielea şi elimina impuritaţiile lăsând un ten proaspăt şi curat.
Durata: 60min

Galerie foto

Did you like this? Share it!