Hairstyling

Pentru îngrijirea şi tratarea părului am ales să îmbinăm pregătirea profesională de top cu rezutatele unor produse excepţionale “Kerastase Paris”.

Ritualul de Destindere

Durata tratament păr: 15minute
Tehnicianul Kerastase va realiza un diagnostic şi va determina produsele care se potrivesc tipului dumneavoastră de păr. După o samponare relaxzanta, părul va fi pregătit pentru tratament. Pas cu pas,tratamentul va ameliora starea părului graţie unei metode meticuloase.În procesul de styling un texturizant va fi aplicat pentru a completă acest Ritual.

Ritualul Intens

Durata tratament păr: 25 Min
În urma unui diagnostic aprofundat ,tehnicianul Kerastase va indica produsele potrivite.Ritualul intens vă oferă o terapie profundă deoarece atât părul cât şi scalpul sunt tratate.Pielea capului este revitalizată prin gesture tactile ce stimulează cele cinci funcţii vitale.În zona de styling texturizantul va evidential stilul.

Ritualul de Lux

Durata tratament păr: 30 Min
Tehnicianul Kerastase examinează părul şi face diagnosticarea în vederea unei combinări personalizate a produselor. Gesturile profesioniste completează tratamentul părului ce pătrunde până la nivelul fibrei capilare în timp ce scalpul beneficiază de o acţiune termică special ace pregăteşte porii pentru tratament.Tratamentul este însoţit de către un masaj unic ce combină presiunea digitală tipic oriental cu cea occidentală. În zona de styling texturizantul va scoate în evidenţa stilul.

Ritualul Kerastase Chronologiste

Promisiunea unei splendori atemporale.
Pentru că zi după zi, părul experimentează efectele trecerii timpului (uscarea și slăbirea provocate de razele UV,colorarile repetate,poluarea),Cercetarea Avansată L’Oreal s-a inspirat din calitățile revitalizante,unice ale caviarului,sursă vieții naturale prin excelență,pentru a crea un tratament de excepție.

Îmbogățit natural cu amino-acizi esențiali,proteine,acizi grași esențiali,oligo-elemente și iod,caviarul favorizează restructurarea și revitalizarea pielii și a firului de păr.

Inspirat de aceste calități naturale excepționale, Kerastase reproduce aceste propietati într-o compoziție unică:caviarul mimetic.

Două tratamente unice care fuzionează chiar înaintea aplicării pentru a păstra integritatea acestor activi prețioși.

Două componente rare , o cremă esențială și perle de caviar mimetic se contopesc pentru a crea un tratament de excepție care reconstituie toată sursa de bogăție a caviarului.

Materie capilară hrănită și reconstituită,fibră capilară îmbogățită cu materie esențială pentru un efect de „fibră nouă”.
Părul devine suplu,delicat,strălucitor,își regăsește tinerețea.
Un păr sănătos și puternic de la rădăcină datorită unui scalp echilibrat și hidratat.
Un tratament de excepție ~ 30 de minute de evadare ~ un masaj inedit ~ performanțe optimizate de căldură.

Specialistul Kerastase va examina părul şi va face o diagnosticare în vederea combinării personalizate a produselor.

Gesturile profesioniste completează tratamentul părului ce pătrunde până la nivelul fibrei capilare în timp ce scalpul beneficiază de o acţiune termică specială ce pregăteşte porii pentru tratament.Tratamentul este însoţit de către un masaj unic ce combină presiunea digitală tipic orientală cu cea occidentală. în zona de styling ,produsul texturizant va evidential stilul.

Did you like this? Share it!